Hava Durumu

Kriz çözüme kavuşuyor

Yönetim, kulübe ihtarname çeken ve serbest kalan oyuncuları ikna etmek için girişimlerini sıklaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2020 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2020 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kriz çözüme kavuşuyor

Bursaspor'da ihtarname süresinin dolmasıyla takımdan ayrılan oyunculara en son Onur Atasayar eklendi. Yeşil Beyazlılar'da aynı durumda olan çok sayıda futbolcu bulunuyor. Yönetim söz konusu oyuncularla masaya oturarak anlaşma zemini aramak için düğmeye bastı.

ONUR ATASAYAR DA GİTTİ

Bursaspor'da geçen sezon alacaklarını tahsil edemediği için birçok oyuncu kulübe gönderdikleri ihtarnamelerle dikkat çekmişti. Bunlar içinde ihtarname süresinin bitmesiyle birlikte Çağlar Şahin Akbaba, Jani Atasanov, Anıl Karaer, Kerem Can Akyüz ve Mamadou Diarra sözleşmelerini tek taraflı feshederek takımdan ayrılmıştı. Bu isimlere eklenen son oyuncu Onur Atasayar oldu. Onur da sözleşmesini feshederek takımdan ayrıldı. Sırada bekleyen Rüştü Hanlı, Cüneyt Köz, Emirhan Aydoğan, Recep Aydın ve Kubilay Kanatsızkuş da ihtarnamelerinin sürelerinin bitmesiyle sözleşmelerini tek taraflı feshetme hakkını elde edeceklerdi.

KUBİLAY AYRILMAK İSTİYOR

Transfer tahtası kapalı Yeşil Beyaz- lılar'da Erkan Kamat yönetimi harekete geçti. Bahsi geçen oyuncuların serbest kalma ihtimallerini değerlendiren yönetim Rüştü Hanlı, Cüneyt Köz, Emirhan Aydoğan ve Recep Aydın'la bir görüşme gerçekleştirdi. Sözleşmesini fesheden Onur Atasayar'ın da geri dönmesi için ikna edilmeye çalışıldığı bildirildi. Yönetim bahsi geçen oyunculara yeni bir ödeme planı sunarak bu yıl da takımda kalmalarını amaçlıyor. İhtarname gönderen Kubilay Kanatsızkuş'un takımdan ayrılmak istediği ve bu kararında ısrarcı olduğu öğrenildi. Erkan Kamat Kubilay'la görüşme yaparak oyuncusunu kalmaya ikna etmeye çalışacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.