Hava Durumu

Küçük bir pürüz

Bursaspor, genç oyuncuyla her konuda anlaşırken, Boluspor ile bonservis konusunda ufak bir rakamda anlaşmazlık yaşandı. Kırmızı Beyazlı ekibin kurmayları ise bu durumun sorun olmayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2012 01:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2012 01:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Küçük bir pürüz
 Transferde rotayı yerli oyunculara çeviren Bursaspor, Ferhat Kiraz ile her konuda anlaştı. Kısa bir zaman içerisinde Bursa’ya gelmesi beklenen Ferhat Kiraz ile ilgili Boluspor Asbaşkanı Osman Gürsoy, Bursa Hakimiyet’e önemli açıklamalarda bulundu. Ferhat ile Bursaspor’un zaten anlaştığını belirten Gürsoy; "Transferde sorun yok. Sadece çok küçük bir pürüz var. Bu da halledilmeyecek bir sorun değil. Artık Ferhat Kiraz Bursaspor’da diyebiliriz" dedi.

Ellerinde tek bir altın olduğunu belirten Osman Gürsoy; "Biz de altınımızı gümüş fiyatına satmak istemiyoruz. Bursaspor bizim ağabeyimiz. Şampiyon olmuş bir takım. Bu konuda bize anlayış göstereceklerini umuyorum. O küçük rakamdan transferin gerçekleşmemesi gibi bir durum olamaz. Yeni bir yönetim olduğumuz için transfer de biraz uzadı. Yoksa çoktan biterdi" ifadesini kullandı.


Tolgay ATAOKAY
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.