Hava Durumu

Laaaannn Soooow

Emenike'nin F.Bahçe’ye gelmesiyle hücum hattından uzaklaşan Moussa Sow’un moralsizliği Eskişehir maçında açıkça ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2013 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2013 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Laaaannn Soooow

Hafta içinde idmanlardaki isteksiz tavırlarıyla gündeme gelen Senegalli golcü, Eskişehir maçında kesik yerken, sadece son 7 dakikada forma giydi. Ancak ısınmadan gelişi, oyuna girişi esnasındaki hazırlanışı ve hocasının kendisine taktik anlattığı andaki isteksizliği objektiflere net olarak yansıdı.

İkinci yarının başından itibaren ısınan ve artık buharlaşma noktasına gelen Sow oyuna girme umudunu keserken, yardımcısı İsmail Kartal ile konuşan Ersun Yanal, “Çağırın, oyuna alalım” talimatı verdi. Kartal önce kulübenin birkaç adım ötesinden el kol hareketleriyle oyuncuyu çağırsa da bu amacına ulaşamadı. Sonrasında bağırmayı denedi ama stat atmosferinden bu sesin duyulması çok zordu. İsmail Kartal’ın sesini duyurmaya çalıştığı esnada “Laaaannn Sow, Sow” diye bağırması da dikkatlerden kaçmadı.

Durumun farkında olan ancak duymamazlıktan gelen Sow takım arkadaşları ve Kartal’ın yoğun çabasıyla ağır ağır kulübeye geldi. Bu esnada Ersun Yanal’ın da çabuk olması için oyuncusuna işaret yapması hatta sırtından ittirmesi gözlerden kaçmadı.

Oyuna girmek için hazırlıklı olmayan Sow adeta törenle önce kramponun bağcıklarını sağlamlaştırdı. Sonrasında da bantlarla konçunu yapıştırdı. Ersun Yanal bu esnada yapacaklarını ve taktiği anlatırken ise Senegalli oyuncu hocasının yüzüne bile bakmadı.

Tecrübeli hoca oyunun kalan bölümüyle ilgili olarak anlattıklarına kulak asmayan Sow’un bu tavrına tepkisini iki elini kaldırıp söylenerek gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.