Hava Durumu

Legion'a beklenen güncelleme geliyor!

Ubisoft, Watch Dogs Legion'ın çok oyunculu modu için çıkış tarihini açıkladı. Geliştirici şirketin açıklamasına göre 9 Mart'tan itibaren, Londra'nın sanal bir versiyonunda arkadaşlarınızla dolaşabileceksiniz.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Legion'a beklenen güncelleme geliyor!

Watch Dogs Legion'un çok oyunculu modu sayesinde arkadaşlarınızla oyunun dünyasını keşfedebilecek, meydan okumalara girebilecek ve şehirdeki olaylara karışabileceksiniz. Ayrıca yeni modda dört oyuncuya kadar ortak görevler yer alacak.

Çok oyunculu mod ücretsiz olarak sunulacak

Ücretsiz güncelleme, birbirine bağlı beş görevden oluşan dört oyunculu bir Taktik Operasyonunu içeriyor. Ubisoft, bunun bir meydan okuma arayan oyuncular için oyun sonu içeriği olduğunu belirtiyor.

Bu nedenle yüksek kaliteli bir karakter ekibi oluşturduğunuzdan ve Paketin Lideri operasyonunu üstlenmeden önce cihazlarınızı yükselttiğinizden emin olmanız gerektiği ifade ediliyor.

Çok oyunculu mod aynı zamanda oyunun Spiderbot Arena adlı PVP modunun kilidini de açacak. Bunun yanı sıra dört oyuncu, silahlı örümcek robotlarının kontrolünü ele geçirecek ve bir ölüm maçında dövüşebilecek.

Çevrimiçi etkinlikleri tamamladığınızda ise deneyim kazanma ve rütbe atlamanın yanı sıra ödüllerin kilidi açılacak. Ayrıca oyuna yıl boyunca ücretsiz güncellemelerin bir parçası olarak daha fazla ortak görev, karakter ve PVE modu gelecek.

Ek olarak 9 Mart'ta Watch Dogs: Legion sezonu geçiş sahipleri için iki ek tek oyunculu görev daha olacak. Bu oyuncular ayrıca Bloodline hikaye genişlemesini, daha oynanabilir karakterleri ve ekstra DedSec görevlerini bu yılın ilerleyen günlerinde alacaklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.