Hava Durumu

Liseli kızların acı sonu! El ele tutuşup uçurumdan atladılar

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde, lise öğrencisi iki kız el ele tutuşarak yaklaşık 100 metrelik uçurumdan atlayarak intihar etti. Öğrencilerin cesetlerine yaklaşık 3 saatlik çalışmanın sonunda ulaşılabildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Liseli kızların acı sonu! El ele tutuşup uçurumdan atladılar

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Masa Dağı'nda meydana geldi. Muğla'daki çeşitli liselerde eğitim gören 4'ü kız, 1'i erkek toplam 5 öğrenci manzarayı izlemek için Masa Dağı'na çıktı.

Şehri kuş bakışı izleyen öğrencilerden 18 yaşındaki Yonca Kurt ile aynı yaştaki arkadaşı Melek Basalak, henüz belirlenemeyen bir nedenle el ele tutuşarak yaklaşık 100 metre yüksekliğindeki uçurumdan atladı.

Olayı gören ve büyük bir şok yaşayan arkadaşları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, AFAD, UMKE ve polis ekipleri geldi. Ekipler yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından 2 öğrenciye ulaştı. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Kurt ile Basalak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz gençlerin cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan kız kardeşinin intiharına şahit olan Dilek Basalak'ın ise sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.