Hava Durumu

Manchester United Kopenhag UEFA maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında Manchester United Kopenhag mücadelesi yaşanacak. Son 16 turunda temsilcimizi eleyen Kopenhag bu kez İngiliz devi karşısında olacak. Peki, Manchester United Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda izlenecek?

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Manchester United Kopenhag UEFA maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

UEDA Avrupa Ligi çeyrek final heyecanı ile devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ülke liglerine de Avrupa maçlarına da ara verilmişi. Ülke liglerinin tamamlanmasıyla birlikte Avrupa Ligi maçları da yeniden oynanmaya başlanmıştı. Son 16 turunda temsilcimiz Başakşehir'i yenen Kopenhag üst tura yükselen taraf olmuştu. Manchester United ise LASK'ı kupanın dışına itmişti.

Ev sahibi ekipte Jones, Luke Shaw ve Tuanzebe sakatlıkları nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek. Kopenhag'da ise sakatlıkları süren Sigurdson, Thomsen ve Fischer'in yanı sıra cezalı olan Michael Santos da maçta yer almayacak.

MANCHESTER UNİTED KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçı 10 Ağustos 2020 Pazartesi günü saat 22:00'de başlayacak. Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek maç öncesi takımlar son hazırlıklarını tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.