Hava Durumu

Massimo Bruno: Aynı sevinci yaşamak istiyorum

Bursasporlu Massimo Bruno, Yeşil Beyazlı kulübün YouTube kanalında taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2021 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2021 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Massimo Bruno: Aynı sevinci yaşamak istiyorum

16 Mayıs 2010'da kazanılan Süper Lig şampiyonluğu sevincine atıfta bulunan Massimo Bruno "Şampiyonluk kupasını kaldırırken bir fotoğraf gördüm. Bütün futbolcular ve taraftarlar zemindeydi bu gerçekten çok çılgınca. Ben de aynı şeyleri yaşamak istiyorum" dedi.

EN ÖNEMLİ ŞEY KAZANMAK

Bursa'ya ve Bursaspor'a adaptasyon sürecini atlatmaya çalıştığını dile getiren Belçikalı futbolcu zamanının çoğunu evinde geçirdiğini fırsat buldukça şehrin bazı bölgelerini ziyaret ettiğini söyledi. Takım olarak başarıya ve Süper Lig'e çıkmaya odaklandıklarının altını çizen Bruno, "Normalde çok fazla skor katkısı kaydetmiyorum. Ben forvet değilim, Matavz daha çok gol kaydedecektir. Bence gol ile asist aynı öneme sahip. En öneli şey kazanmak. Takıma ligde daha iyi bir yer kazandırıp Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

ÇOK MUTLU OLUYORUM

Gol atmanın özel ve önemli bir his olduğunun altını çizen Massimo Bruno bunu başardığı zaman mutlu olduğunun altını çizdi. Deneyimli krampon, "Gol kaydetmek daima özel bir his özellikle maç kazandığınız zaman bu yüzden Bursaspor için gol attığımda çok mutlu oluyorum." ifadelerini kullandı. Kulüpte duvarda asılı olan Bursaspor'un 16 Mayıs 2010'da elde ettiği Süper Lig şampiyonluğu kazandığı ana ait bir fotoğrafa değinen tecrübeli futbolcu, "Şampiyonluk kupasını kaldırırken bir fotoğraf gördüm. Bütün futbolcular ve taraftarlar zemindeydi bu gerçekten çok çılgınca. Ben de aynı şeyleri yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.