Hava Durumu

Massimo Bruno: Golü atmam çok önemliydi

Bursasporlu Massimo Bruno bu sezonki ikinci golünü Boluspor'a attı. Toplamda 2 gol, 2 asiste ulaşan ve takımın skora en çok katkıda bulunan ismi konumuna gelen Belçikalı futbolcu, "Benim için golü kaydetmek çok önemliydi bunu başardım." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Massimo Bruno: Golü atmam çok önemliydi

Bursaspor bu sezonki ikinci galibiyetini Boluspor karşısında elde ederken, takımın üçüncü golüne imza atan Massimo Bruno karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu.

KÖTÜ GİDİŞE DUR DENDİ

Kötü gidişe dur deme amacıyla bu maçın kendileri açısından büyük önem taşıdığını ifade eden deneyimli futbolcu, "Bizim için önemli olan şey 3 puanı kazanmaktı. Bir takım olarak birlikte çalıştık. Daha sonraki maçlara odaklanmamız lazım. Bugün de benim için golü kaydetmek çok önemliydi bunu başardım." dedi.

SKORA EN ÇOK KATKI ONDAN

Boluspor filelerini havalandıran Massimo Bruno bu sezon Bursaspor'daki ikinci golünü kaydetti. Belçikalı krampon daha önce de sezonun ilk galibiyeti olan Samsunspor maçında gol sevinci yaşamıştı. Erzurumspor ve Boluspor maçlarında asist de yapan deneyimli futbolcu böylelikle bu sezon Bursaspor'un attığı 10 golün 4'üne doğrudan katkı koydu. Massimo Bruno geride kalan 8 maçlık dilimde 6'sı ilk 11 olmak üzere 7 müsabakada forma giyerken 250 dakika oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.