Hava Durumu

Maymunlar çatıya atladı: Anne ile 4 çocuğu hayatını kaybetti

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde maymunların bir evin çatısına atlaması sonucu yıkılan tavanın altında kalan anne ve 4 çocuğu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2020 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2020 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maymunlar çatıya atladı: Anne ile 4 çocuğu hayatını kaybetti

Ülke basınındaki habere göre, Uttar Pradesh eyaletinde, maymunları şehirden uzak tutmak için pek çok strateji geliştirse de, insanlar için sıkıntı yaratmaya devam ediliyorlar. İnsanları soymak, saldırmak, çocukları kaçırmak gibi pek çok ciddi suçlarla endişe yaratıyorlar.

Dün Uttar Pradesh eyaletinin hahjahanpur kentinde bir grup maymunun bir evin çatısına atlamasının ardından tavan, o sırada uyuyan evdeki 7 kişinin üzerine çöktü. Anne ve 4 çocuğu çöken tavanın altında kalarak yaşamını yitirdi. 42 yaşındaki anne Shabnam, 20 yaşındaki Ruby, 8 yaşındaki Sahib, 5 yaşındaki Shahbaz, 3 yaşındaki Chandini uyurken yakalandıkları talihsiz olayda hayatını kaybetti. Aile üyelerinden biri olaydan yara almadan kurtulurken, 15 yaşındaki bir çocuk ise ciddi şekilde yaralandı.

Polis olayı komşularının haber verdiğini, enkazdan çıkardıklarını ancak ne yazık ki ölü olarak bulduklarını söylerken, Eyalet Başkanı Yogi Adityanath, olayla ilgili üzüntüsünü dile getirirerek aileye yaklaşık 5 bin 320 dolar maddi destek yapılacağını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.