Hava Durumu

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun, o iddialara yanıt verdi

Seda Sayan'ın Mehmet Ali Erbil ile ilgili iddiası sonrası Tuğba Coşkun'un söyleyecekleri merak konusu oldu. Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun, magazin muhabirlerinin konuyla ilgili soruları karşısında sinirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2021 21:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2021 21:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun, o iddialara yanıt verdi

Erbil'in paylaşımına ve açıklamalarına oldukça kızan Seda Sayan, Erbil'e ağır bir suçlamada bulundu. Ünlü şovmenin evdeki hizmetlisine tecavüz ettiğini belirten Sayan, "Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır. Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin, ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin" yazdı. Bu iddialar herkesin kanını dondururken ikili karşılıklı geri adım atarak daha sonra konuyu kapadı.

Uçankuş'un haberine göre, Tuğba Coşkun ise önceki gün Etiler'de bir AVM'de görüntülendi. Seda Sayan'ın magazin gündeminde bomba etkisi yaratan iddialarıyla ilgili konuşmak istemeyen Tuğba Coşkun, muhabirlerin soruları karşısında sinirlendi.

Coşkun, "Bu konuda hiçbir şey söylemeyeceğim, lütfen" diyerek panikle kameralardan uzaklaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.