Hava Durumu

Meral Akşener'den bildiri açıklaması!

Parti olarak siyaset kurumunun karşısına geçmeye çalışan herkese karşı olduklarını söyleyen İYİ Parti lideri Akşener, emekli amirallerin bildirisi için "zevzeklik" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meral Akşener'den bildiri açıklaması!

Emekli 104 amiralin yayımladığı gece yarısı bildirisi siyasetin gündeminde. Bildiriye bir tepki de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldi."Sabah bir uyandık emekli amirellerin canı sıkılmış bildiri yayımlamışlar" diyen Akşener, bildiri için "zevzeklik" nitelendirmesini yaptı.

Akşener, "Kişisel fikrim, bu bir zevzekliktir. Bu zevzevlikten Türkiye çok çekti" dedi.'Parti olarak demorkasinin yanında, vesayet ve diğer odakların net bir biçimde karşısında' olduklarını söyleyen Akşener, "Ama bildiğim bir şey var. Bugüne kadar darbe ve muhtıralar iktidar kaşısında, muhalefetin tutumunu beğenmeyen silahlı bürokratlar tarafından yapılmıştır" diye konuştu.

"BÖYLE BİR HAKLARI YOK"

"Muhalefet partilerini beğenmiyorlarsa siyasi parti grup onun üzerinden yürüyebilirler" ifadelerini kullanan Akşener, şunları kaydetti:

"Ama bugün darbeyi çağrıştıracak gerçek gündemi örtecek bir yolun oluşmasına sebep olamazlar. Böyle bir hakları ve hadleri yoktur."

Biz bu ülkede 104 işsiz gencin derdini konuşmalıyız. Biz bu ülkede 104 siftahsız esnafın sorununu konuşmak zorundayız. Tencere kaynatamayan kadının sorununu konuşmalıyız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.