Hava Durumu

Meral Akşener'den Bursa turu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa'dan önemli mesajlar verdi. Akşener, ilçe ilçe gezerek vatandaşın sorununu kamuoyuna taşıyacaklarını ve bu şekilde gerçek gündemi oluşturacaklarını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2020 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2020 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meral Akşener'den Bursa turu!

HABER | Seray SAYGILIOĞLU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bursa'da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığına gelen Akşener'i, İYİ Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kamil Erozan ile İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır ve Nilüfer Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Bozbey yanlız bırakmadı. Bursa'nın ilçelerini gezmeye başladığını belirten Akşener, esnafın ve vatandaşın sorunlarına kulak verdiğini ifade etti. Bursa'nın sorunlarından bahseden Akşener, elektrik ve doğalgaz faturasının çok yüksek olduğunu insanların ödemekte zorluk çektiğini belirtti. Akşener özellikle diğer şehirlere göre Bursa'da suyun çok pahalı olduğunu söyledi. Emeklilerin sorununa da değinen Akşener en yüksek emekli maaşının 2 bin 200 lira olduğunun altını çizdi. İlçe ilçe gezerek vatandaşın yanında olduğunu kararlılıkla gösteren Akşener, " Yapmamız gereken şey bundan sonra halkın gerçek gündemini kamuoyunda canlı tutmaktır. Seçmen bizim velinimetimizdir" şeklinde konuştu.

Akşener: Ekonomi damadın elinde

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığının ardından İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığına geçen Akşener orada yaptığı konuşmada Türkiye'nin ekonomisine değindi. Akşener "Ekonomide demokrasi gerekir. Ekonominin patronu güvendir. Tek adam rejiminden vazgeçmeliyiz. Adaletsizlik milleti yorar. Özellikle gencin devlete olan güvenini ortadan kaldırır. En önemli beka gencin devletine olan güvenidir inancıdır. Damat beyle başlayan süreç var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendim. "Kur bir şirket batıracaksa o şirketi batırsın milletin hazinesini batırmasın dedim" şeklinde konuştu. Dış politikaya da değinen Akşener " Dış politika yerlerde sürünüyor. Kişisel ilişkilerle dış politika olmaz. İlkelerle yürütülür. Tek adam sisteminden vazgeçmemiz gerekiyor. Türkiye yönetilemiyor" diyerek iktidarı eleştirdi.

Suriyeli göçmenler geri gönderilmeli

Suriyeli göçmenlerle izleyecekleri politikadan bahseden Akşener "Suriyeli göçmenlerin geri gönderilmesi gerektiğini düşünüyoruz, tabiki can güvenlikleri sağlanarak çünkü her kişi kendi ülkesinde hür ve rahattır. Geri gönderelim dememiz elimizde sopayla ülkeden insan kovmak demek değil. Türkiye'yi 2001 yılından beri hendek haline çevirdiler, ben o zaman Dış İşleri Bakanlığı tarafından Avrupa Parlementosu'na gönderilmiştim ve alınacak kararı sektirmiştik, ama şimdi bu arkadaşlar kapıları açtılar ve gelinen nokta bildiğiniz gibi. Gelenlerin rakamı bile belli değil, harcanan para belli değil" dedi.Öte yandan Kanal İstanbul Projesi üzerinden İktidara seslenen Akşener "Gelin depreme hazırlık için seferberlik ilan edelim. İstanbul'un çürük binalarını önce bir düzeltelim. Ondan sonra fantastik projelerini konuşalım" diye seslendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.