Hava Durumu

Meteoroloji Bursa için saat verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bugün birçok ilde kar yağışı olacak. Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında rüzgarın hızını 60 km'ye çıkaracağı tahmin ediliyor. Bursa'da ise akşam saatlerinde yağmur bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2020 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2020 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji Bursa için saat verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye'de parçalı ve yer yer çok bulutlu; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Eskişehir, Konya, Karaman, Sivas, Giresun ve Şanlıurfa çevrelerinde yağış bekleniyor. Akşam saatlerinden itibaren Muğla'nın kıyı kesimlerinde, gece saatlerinden sonra Antalya çevrelerinde kuvvetli olması beklenen yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARINDA ÖNEMLİ BİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın kuzeybatı kesimlerde kuzey yönlerden, diğer yerlerde güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden itibaren Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA'DA AKŞAM SAATLERİNDE YAĞIŞ VAR

Bursa'da gün içinde hava çok bulutlu. Akşam saatlerinde ise yağış var. Hava sıcaklığı 6 ila 10 derece arasında değişecek.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU RAPORU

YAĞIŞ HAFTA ORTASINA KADAR DEVAM EDECEK

Bursa'da yağışlı havanın Perşembe gününe dek devam etmesi bekleniyor.Yağmurun özellikle Pazartesi ve Salı günlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.