Hava Durumu

Meteoroloji'den beklenen haber geldi! Sıcaklıklar...

Afrika sıcaklarının etkisi altındaki Türkiye'nin 3 bölgesi için şaşırtan uyarı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz’de fırtına beklentisi olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2015 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2015 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den beklenen haber geldi! Sıcaklıklar...
Meteoroloji’nin açıklaması şöyle: “Rüzgarın Marmara ve Kuzey Ege'nin kuzeyinde yarın (07.08.2015-Cuma) akşam saatlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtına'nın Marmara'da aynı gün gece saatlerinde, Kuzey Ege'de Cumartesi sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz kıyılarında rüzgarın yarın (07.08.2015-Cuma) öğle saatlerinde kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtına'nın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.”

Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgiye göre Bursa yarından itibaren 4 gün boyunca çok bulutlu havanın etkisine girecek. Salı günü ise sağanak yağışlı hava hakim olacak. Sıcaklıklar ise 33 derece civarında seyredecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.