Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa açıklaması! (26 Aralık 2020 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 26 Aralık 2020 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa'da dün etkili olmaya başlayan rüzgarlı havayla birlikte hava sıcaklığı yükselişe geçti. Hafta sonu kısıtlamasının ilk gününde Bursa'da sıcaklık en yüksek 20 derecelere kadar ulaşırken, aynı durum yarın da devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2020 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2020 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa açıklaması! (26 Aralık 2020 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da soğuk geçen bir haftanın ardından dün etkili olmaya başlayan rüzgarlı hava ile birlikte sıcaklık da yükselişe geçti.

Hafta sonu kısıtlamasının ilk gününde Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde 20 dereceye kadar ulaşırken, soğuk hava yerini bahar havasına bıraktı.

Parçalı bulutlu ve güneşli havanın da yer yer yüzünü göstereceği şehir genelinde bugün herhangi bir yağış da beklenmiyor. Rüzgar ise gün içeriside etkisini sürdürecek.

RÜZGAR YARIN DA SÜRÜYOR, SICAKLIK AYNI

Bursa'da hafa sonu kısıtlamasının son gününde de sıcaklık 18 derece bandında seyrederken, gün içerisinde rüzgar etkisini kaybetmeye başlayacak.

Pazar gününü de sıcak bir havayla karşılayan Bursa'da hafta başında ise yağış olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den alınan verilere göre, pazartesi günü sıcaklığı 16 dereceye gerilemesiyle birlikte sağanak yağışın şehirde yüzünü göstereceği belirtildi. Yağışın yalnızca pazartesi günü etkili olacağını bildiren yetkililer, salı günü ise parçalı bulutlu ve güneşli havanın şehre hakim olacağını belirtti.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (26 ARALIK 2020)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.