Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya uyarı geldi: Sağanak yağış... (10 Ocak 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 10 Ocak 2021 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa'da hafta sonu kısıtlamasının son gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 19 dereceye kadar yükselirken, sağanak yağış gün içerisinde yer yer etkisini göstermeye devam ediyor. Sağanak yağış yarın kesilirken, salı gününden itibaren yeniden il genelinde etkili olmaya devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2021 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2021 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa'ya uyarı geldi: Sağanak yağış... (10 Ocak 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Türkiye genelinde uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde sağanak yağış şehir genelinde yer yer etkili olmaya devam ediyor.

Bursa'da dün itibariyle etkili olmaya başlayan lodosla birlikte sağanak yağış bugün de öğle saatlerinde kadar devam ederken, akşam saatlerinde ise yağışın kesilmesi bekleniyor.

Meteorolojiden alınan verilere göre, hava sıcaklığının gün içerisinde ise en yüksek 19 dereceye kadar yükselmesi beklenirken, akşam saatlerinden itibaren çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim olacak.

PAZARTESİ YAĞIŞ YOK, SALI DEVAM EDECEK

Bursa'da hafta sonunun yağışlı geçmesinin ardından pazartesi (YARIN) ise yağış bir günlük ara veriyor.

Çok bulutlu bir hafta başının yaşanacağı Bursa'da hava sıcaklığı ise 21 derecelere kadar yükselirken, gün içerisinde ise yağış beklenmiyor.

Sağanak yağış salı günü Bursa'ya geri dönerken, hava sıcaklığı 22 derece olarak ölçülüyor. Haftanın ikinci gününde şehir genelinde yer yer geçişli olmak üzere sağanak yağışın devam edeceğini bildiren Meteoroloji, Çarşamba günü için ise sıcaklıkta 5-6 derecelere varan düşüş beklendiğini bildirdi. Yağışlar çarşamba ve perşembe günleri de devam edecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (10 OCAK 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.