Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya yeni haftada kar uyarısı! (24 Ocak 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 24 Ocak 2021 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa'da dünden beri etkili olan rüzgarlı hava bugün de sürüyor. Hava sıcaklığı gün içerisinde 14 derecelere kadar tırmanırken, yer yer bazı bölgeler sağanak yağış geçişleri görülecek. Bursa'yı yeni haftada ise kar sürprizi bekliyor. Pazartesi ve salı günün 14-15 derecelik sıcaklıkla yağışlı geçirirken, şehirde Çarşamba günü hava sıcaklığı 10 derecelik düşüyor ve kar yağışı bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2021 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2021 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa'ya yeni haftada kar uyarısı! (24 Ocak 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da hafta sonunun son gününde dün etkili olmaya başlayan rüzgarlı hava devam ediyor.

Hava sıcaklığının gün içerisinde en yüksek 14 derece olarak ölçüleceği Bursa'da akşam saatlerine kadar bazı bölgelerde yer yer sağanak yağış geçişleri görülüyor.

Akşam saatlerinden itibaren rüzgarlı havanın şiddetini artırması beklenirken, sağanak yağış etkisini kaybediyor. Gece Bursa'da yağış beklenmezken, yeni haftanın ilk gününde (YARIN) ise sabah saatlerinden itibaren yağış geçişleri yeniden görülecek.

Hava sıcaklığının en yüksek 15 derece olacağı Pazartesi gününde de sağanak yağışın görüleceğini bildiren Meteoroloji, Salı günü için de aynı tahminlerde bulundu. Salı günü Bursa'da sıcaklık 15 derece ve sağanak yağış geçişleri görülecek.

ÇARŞAMBA KAR GELİYOR (27 OCAK 2021 KAR YAĞIŞI VAR)

Bursa için yayınlanan yeni meteoroloji raporuna göre, Bursalıları çarşamba günü yine kar sürprizi bekliyor.

Hava sıcaklığının 10 derece birden düşerek 4-5 derecelere gerilemesiyle birlikte şehir genelinde kar yağışının görüleceğini bildiren yetkililer, gece ise sıcaklıkların eksi 1 derecelere kadar düşmesini bekliyor.

Kar yağışının perşembe günü de devam edeceği öngörülürken, hava sıcaklıkları ise eksi 5 ila 2 derece arasında seyredecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (24 OCAK 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.