Hava Durumu

Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da kar yağışı başladı

Meteoroloji'nin uyarıları sonrasında İstanbul'da bugün beklenen kar yağışı başladı. Kar; Avrupa Yakası'nın Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Silivri'de ilçelerinde; Anadolu Yakası'nın ise Maltepe'nin yüksek kesimleri ve Kartal Aydos Ormanı civarında etkisini gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da kar yağışı başladı

Sabahın erken saatlerinde Trakya'da başlayan kar, İstanbul'a giriş yaptı. Hava sıcaklığının düşmesi beklenen İstanbul'da kar yağışının öğle saatlerinden sonra şiddetini artıracağı uyarısında bulunuldu.

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Başlayan kar yağışı nedeniyle araçlarında seyir halinde olan sürücüler, zaman zaman zor anlar yaşarken kentteki trafik yoğunluğu İBB'nin CebTrafik uygulamasına göre saat 11.13 itibarıyla yüzde 65 olarak kaydedildi.

PERŞEMBE GÜNÜ ETKİSİNİ ARTIRACAK

Meteoroloji'nin verilerine göre kar yağışı perşembe günü İstanbul, Bursa, Kocaeli'nin yanı sıra İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde etkisini artıracak.

SİLİVRİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Silivri'de kar yağışı başladı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, Silivri'nin köylerinde etkili olmaya başladı. Yağışla birlikte evlerin çatıları beyaza büründü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.