Hava Durumu

Meteoroloji yeni raporu yayımladı!

Meteoroloji tarafından haftalık hava durumu raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre, mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının salı gününden itibaren ülke genelinde azalacağı ancak Perşembe gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak tekrar artacağı tahmin ediliyor. Çarşamba ve perşembe günü ise bazı bölgelerde kar yağışı bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2021 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2021 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji yeni raporu yayımladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın batısı, Ege ile Batı Akdeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, bu akşam ilk saatlerde Muş çevreleri, Ağrı'nın güney kesimleri, Van ve Bitlis'in kuzey kesimlerinin, gece saatlerinde Hakkari'nin güneyinin karla karışık yağmurlu, yükseklerinin yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara'nın güneyi ve kıyı Ege'de güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle güneyli, Doğu Anadolu'nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvete, Marmara'nın güneyi ve kıyı Ege'de güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların öğle saatlerinden sonra Antalya'nın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, batısının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA 9°C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.