Hava Durumu

Meteoroloji yeni tahmini yayımladı!

Meteoroloji tarafından haftalık hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Soğuk havanın etkili olduğu ülke genelinde perşembe gününden itibaren hava sıcaklığının artacağı tahmin ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2021 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2021 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji yeni tahmini yayımladı!

Bugün yurdun belli bölgelerinde sağanak yağış etkili olacak. Ardahan ve Kars'ta karla karışık yağmurun etkili olması bekleniyor. Bartın, Kastamonu, Sinop, Ordu, Tokat, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Ağrı ve Iğdır'da sağanak yağış etkisini gösterecek.

Perşembe günü yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor. Güney'de hava sıcaklığının 32 derecelere kadar çıkması bekleniyor. Hava sıcaklığının yarından itibaren yurt genelinde artacağı tahmin ediliyor. Cuma günü de yurt genelinde güneşli hava etkisini gösterecek. Cumartesi günü ise Kırklareli, Edirne, Çanakkale ve Tekirdağ'da sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

KARS'TA DOLU ETKİLİ OLDU

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde akşam saatlerinde yağan dolu hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde aralıklarla devam eden sağanağın ardından yaklaşık 20 dakika yağan dolu, Sarıkamış'ı beyaza bürüdü.

Araçların üzeri, bina çatıları beyaz örtü ile kaplandı. Caddelerde oluşan su birikintisi nedeniyle araçlar trafikte güçlükle ilerleyebildi.

ERZURUM

Erzurum'da etkili olan dolu, yüksek kesimleri beyaza bürüdü.

Kent merkezinde öğleden sonra etkili olan sağanak, yüksek kesimlerde doluya dönüştü.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Palandöken Kayak Merkezi zirvesi de etkili dolu yağışı sonucu beyaz örtüyle kaplandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.