Hava Durumu

Meteorolojiden Bursa'ya yağış uyarısı

Yağışlar, Trakya, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile Çanakkale, Samsun ve Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2013 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2013 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteorolojiden Bursa'ya yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Isparta, Kırıkkale, Yozgat ve Giresun çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Trakya, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile Çanakkale, Samsun ve Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, Kuzeybatı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar ise batı bölgelerde güney ve batı, doğu bölgeler ile zamanla Trakya'da kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney ve İç Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Göller Yöresi ve Çanakkale çevreleri ile zamanla Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların Trakya, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile Çanakkale, Samsun ve Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji, ulaşımda aksamalar, su baskını, ani sel, yıldırım, dolu gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini duyurdu.

KUVVETLİ RÜZGAR

Rüzgarın Güney ve İç Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Göller Yöresi ve Çanakkale çevreleri ile zamanla Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esmesi beklenirken Meteoroloji, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Çanakkale, Edirne'nin güneyi ile Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinde, öğle saatlerinde Trakya ile Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve İstanbul'un Anadolu Yakası'nda, akşam saatlerinde Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde Isparta çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatısı ile Kırıkkale ve Yozgat çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile gece saatlerinde Giresun çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Ağrı çevrelerinde sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.