Hava Durumu

MHP, Bursa'da bayram öncesi çocukları sevindirdi

Ramazan Ayı'nın son günlerine yaklaşırken ülke olarak milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Bursa Osmangazi MHP teşkilatı, Ramazan Bayramı öncesi anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2021 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2021 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP, Bursa'da bayram öncesi çocukları sevindirdi

Bursa Osmangazi MHP teşkilatının Ramazan Bayramı mesajı:

Ramazan Ayı'nın son günlerine yaklaşırken ülke olarak milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz Kovid-19 sürecinden geçiyoruz.

Bu zamanlarda ülkemiz bir çok açıdan zor olan bu süreci büyük bir metanet ve bilinçle aşmaya çalışmaktadır. Virüs salgınının başladığı mart ayından itibaren gerek Sağlık Bakanlığı gerek belediyelerimiz gerekse de güvenlik güçlerimiz tarafından hiçbir vatandaşımız mağdur edilmemiştir.Hatta devletimiz dünyaya sağlık yardımında dahi bulunmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bu bayramda da unutmadık.Ramazan ayında yapmış olduğumuz projelere ilave olarak hediye çeki dağıtımını tamamlamış bulunmaktayız.

Bu vesile ile Ramazan Bayramı'nızı en kalbi duygularımızla kutlar birlik ve beraberlik içinde nice güzel bayramlara ulaşmanızı temenni ederim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.