Hava Durumu

Milli ara Timsah'a çok iyi gelecek!

Lige verilen milli maç arasını Bolu'da değerlendiren Bursaspor'da hedef yüksekte...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2020 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2020 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli ara Timsah'a çok iyi gelecek!

Yeşil Beyazlıların genç teknik direktörü Mustafa Er, "Bu milli ara bize çok iyi gelecek. Aradan sonra çok daha farklı, çok daha iyi oynayan, ne yaptığını bilen ve her geçen gün üzerine koyan bir Bursaspor'u herkese izlettireceğiz" diye konuştu.

TFF 1. Lig'de ilk 4 haftada 4 puan toplayan ve verilen milli maç arasında Bolu'da kampa giren Bursaspor'da Teknik Direktör Mustafa Er açıklamalarda bulundu. Kondisyon ağırlıklı antrenman yapacaklarını, takımın eksikleri olduğunu ve kampta onları gidermeye çalışacaklarını anlatan Er, "Geçmişten gelen bazı sıkıntı ve problemler var. Başkanımız ve yönetim kurulu bununla ilgili ciddi çalışma içerisinde. Biz bu mevcut kadromuzla, mevcut oyuncularımızla en iyi şekilde lige devam edeceğiz. 3 futbolcu haricinde geçen sezondan çok fazla oynayan oyuncumuz yok. Bu anlamda maç eksiğimiz var. Antrenman sayısı eksiğimiz var. Bu da maalesef içeride oyuncunun eksikliğine sebep oluyor.

Maçlarda özellikle gol yedikten sonra bu problemi ciddi anlamda yaşadık. Bireysel hatalardan dolayı yediğimiz gollerden sonra mental olarak çok aşağılara düştük, puanlar kaybettik" dedi. Toplanılan 4 puandan memnun olmayan Mustafa Er, "İlk 4 maçta minimum 7-8 puanımız olabilirdi. Bu hafta kaybettiğimiz 2 puan, geçen hafta evimizde oynadığımız karşılaşmada kornerden çok basit goller yedik. Bu hataları gidereceğiz. Takım savunmamıza dikkat edeceğiz. Gol atabiliyoruz. Her maçta öne geçtik. Burada tecrübeli oyuncularla beraber oyunu tutabilsek çok daha farklı sonuçlar da alabilirdik. Bunlardan ders çıkaracağız. Bu milli ara bize çok iyi gelecek. Aradan sonra çok daha farklı, çok daha iyi oynayan, ne yaptığını bilen ve her geçen gün üzerine koyan bir Bursaspor'u herkese izlettireceğiz" diye konuştu.

ÇOK FARKLI BİR LİG

7-8. haftadan sonra puan cetvelindeki yerlerin birçok şeyi belirleyeceğini anlatan Er, "İlk dört hafta sürprizlere de gebe. Çok yatırım yapan takımlar da var. Transfer ve para anlamında çok ciddi yatırım yapan takımlar var. Her takımın her takımı yenebileceğini düşünüyorum. Takım olabilmek çok farklı bir şey. Biz de burada öyle bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Gençler ve tecrübeli oyuncularla birlikte iyi bir harman yapmaya çalışıyoruz. Biz her maçı kazanmaya odaklı oynayacağız. Oyuncularımız genç olduğu için onlara misyon ve hedef yüklemek istemiyoruz, bu anlamda çok erken. Her maçını kazanan, iyi futbol oynayan, keyif veren, vitrine genç oyuncular çıkaran takım olmak istiyoruz. Çok kaliteli genç oyuncularımız var" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.