Hava Durumu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'başlıyoruz' deyip duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk twitter hesabından önemli bir açıklamada bulundu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye'de görevlendirilen yabancı uyruklu öğretmenlerin Türkçe yeterliklerinin ölçülmesi için sınav düzenleme hazırlıklarına başladıklarını belirterek, çalışmayı öncelikle Fransa'dan görevlendirilecek öğretmenlerin Türkçe okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinin değerlendirilmesi amacıyla yürüteceklerini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2021 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'başlıyoruz' deyip duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye'de görevlendirilen yabancı uyruklu öğretmenlerin Türkçe yeterliklerinin ölçülmesi için sınav düzenleme hazırlıklarına başladıklarını belirterek, çalışmayı öncelikle Fransa'dan görevlendirilecek öğretmenlerin Türkçe okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinin değerlendirilmesi amacıyla yürüteceklerini bildirdi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Her aşamasında heyecan duyduğum çalışmaların başında geliyor 4 dil becerimizin ölçümü: Türkçe okuma, yazma, konuşma ve dinleme. Bu yıl 81 ilde 400 e-Sınav merkezinde ALTE standartlarına ulaşacağız. Başarıda iki yıllık mesai var. Emek verenlere şükranla..." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.