Hava Durumu

Milli yüzücülerimiz Avrupa sahnesinde

Milli yüzücülerimizin Avrupa Şampiyonası mücadelesi başlıyor. 16-22 Mayıs tarihlerinde Portekiz'in Madeira Adası'nda düzenlenen şampiyonada ülkemizi 7 milli sporcumuz temsil edecek. Müsabakalar trtspor.com.tr'den naklen yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2021 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2021 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli yüzücülerimiz Avrupa sahnesinde

16-22 Mayıs tarihlerinde Portekiz'in Madeira Adası'nda düzenlenecek 2021 Para Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda, 47 ülkeden 380 sporcu yer alacak.

Penteada Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapılacak yarışlarda ülkemizi kadınlarda Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı, Nil Şahin, Elif İldem erkeklerde ise Beytullah Eroğlu, Koral Berkin Kutlu ve Mustafa Şar'dan oluşan 7 milli sporcumuz temsil edecek.

Yarın başlayacak şampiyonada Milli Takımımız, ilk olarak S5 kategorisi erkekler 50 metre serbest stil eleme yarışlarında TSİ 11.49'da Beytullah Eroğlu ve Koral Berkin Kutlu ile sahne alacak. Millilerimiz turu geçmeleri halinde TSİ 20.09'da final yarışına çıkacak.

TSİ 20.13'te başlayacak S5 kategorisi kadınlar 50 metre serbest stil finalinde ise milli yüzücülerimiz Sümeyye Boyacı ve Sevilay Öztürk mücadele edecek.

Milli yüzücülerimizin de boy göstereceği kritik müsabakalar trtspor.com.tr'den naklen yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.