Hava Durumu

Millilerde hazırlıklar sürüyor

İran ile 28 Mayıs'ta İstanbul'da oynayacağı özel maçın hazırlıklarına devam eden A Milli Takımımız, hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Millilerde hazırlıklar sürüyor

Kırmızı Beyazlılar'ın Teknik Direktör Mircea Lucescu nezaretinde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda, ısınmanın ardından dar alan oyunları ve maç taktiği üzerinde çalışmalar yapıldı. Abdülkadir Ömür tedavisi sürmesi nedeniyle, Volkan Babacan ise tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmadı. Ay Yıldızlılar hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla devam edecek.

Dürüst: Eylül ayında hazır olacağız

A Milli Takım'ın İran, Tunus ve Rusya ile yapacağı özel maçlara değinen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst, bu karşılaşmalardan en iyi sonuçları alarak UEFA Uluslar Ligi'ne hazırlanmak istediklerini söyledi. Önlerinde üç hazırlık maçı olduğunu hatırlatan Dürüst, "Nispeten genç takımız. 14 oyuncumuz 1994-1996 doğumlu. İnşallah bu üç hazırlık maçından sonra eylül ayındaki puan maçlarımıza hazır olacağız" değerlendirmesinde bulundu. Kadro seçimi konusundaki eleştirilere yanıt veren Dürüst, "Gelmeyen oyuncularımızın sakatlıkları vardı. Hocamızın dediği gibi genç veya tecrübeli değil, o anda görev yapabilecek oyuncular milli takıma gelecek. Ama bugünkü durumda hem sakatlıklar hem bazı engeller takımı bu şekilde oluşturdu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.