Hava Durumu

Millilerin korona testi sonucu açıklandı!

Türkiye Futbol Federasyonu, corona virüsü testi pozitif çıkan Hırvatistan Milli Takımı kaptanı Domagoj Vida ile temasta bulunan herkesin izole edildiğini açıkladı. Öte yandan yapılan ikinci açıklamada milli takımdaki herkesin testlerinin negatif sonuçlandığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2020 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2020 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Millilerin korona testi sonucu açıklandı!

Geçtiğimiz akşam hazırlık mücadelesinde Hırvatistan ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız, Domagoj Vida'nın corona virüsü testinin pozitif çıkmasıyla büyük şok yaşadı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Vida'nın karşılaşma için gerçekleştirilen Covid-19 testlerinin negatif çıktığı fakat aynı kafilenin İsveç müsabakası için yapacağı seyahat gerekçesiyle karşılaşma sabahı alınan örneklerin pozitife dönüştüğü kaydedildi.

Hırvatistan Milli Takımı'nın kaptanı olan ve aynı zamanda Beşiktaş forması giyen Vida, maçtan önce ve maç sırasında milli takımımızdan birçok kişiyle temas ederken konuyla ilgili olarak TFF'den açıklama yapıldı. TFF hemen önlem alındığını belirtirken "A Milli Takım'da bulunan tüm kafileye korona virüs testi yapılmıştır. Domagoj Vida ile temaslı olabileceği şüphesi bulunan herkes için gerekli karantina kurallarına uyularak ön tedbirlerin alınmasını sağlamıştır" denildi.

Yapılan ikinci açıklamada ise, "A Milli Takımımız kafilesine bugün yapılan Covid-19 testlerinin tamamı negatif çıkmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.