Hava Durumu

Morgan Stanley'den kripto para tahmini!

Morgan Stanley kripto paralarla ilgili yaptığı açıklamada Ethereum'a değindi ve "alternatif" kripto para birimi bu yıl yaklaşık yüzde 240 arttı ifadesinde bulundu. Öte yandan Goldman Sachs, önümüzdeki aylarda Ether (ETH) türev ürünleri sunmayı planladığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2021 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2021 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Morgan Stanley'den kripto para tahmini!

Cryptocurrency Ethereum daha yüksek performans gösterdiğini açıkladı. "Alternatif" kripto para bu yıl yaklaşık yüzde 240 artarken, dünyanın en iyi bilinen kripto parası Bitcoin yüzde 38′den az arttı. CNBC'nin haberine göre Bitcoin'in değeri nisan ayında 65.000 dolar civarında zirve yaptı ve ardından 30.000 dolara düştü, Ether ise mayıs ayında 4.000 dolar civarında zirve yaptı ve şu anda 2.500 dolar civarında işlem görüyor.

,Ether'in piyasa değerinin Bitcoin'inkinin yarısından az olduğunu, ancak daha küçük madeni paranın işlem hacminin mayıs ayında 600 milyar dolara yükseldiğini ve Morgan Stanley'e göre Bitcoin'in hacminden yüzde 60 daha yüksek olduğu ifade ediliyor.

GOLMAN SACHS'TEN ETHEREUM PLANI

ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, önümüzdeki aylarda Ether (ETH) türev ürünleri sunmayı planlıyor. Goldman Sachs Dijital Varlıklar Genel Müdürü Mathew McDermott, Bloomberg News ile söyleşisinde kripto paralara olan talebin, piyasadaki son dalgalanmaya rağmen artmaya devam edeceğini savundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.