Hava Durumu

Mostafa Mohamed neden gol atamıyor?

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında Göztepe'yi 2-1 yendi. Sarı kırmızılı ekibin eski antrenörü Ümit Davala karşılaşmayı değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2021 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2021 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mostafa Mohamed neden gol atamıyor?

Fatih Terim'in eski yardımcısı ve spor yorumcusu Ümit Davala, Galatasaray'ın Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe'yi 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"PAS HATALARI FAZLAYDI"

Galatasaray rahat kazanmadı, bu oyun şekliyle rahat kazanamazsın zaten. İlk yarıda çok top kaybı oldu, 2. yarıda devam etti. Göztepe, 3. haftada hoca değiştirdi ama Maestro gibi yöneten bir hoca değil, kariyeri de Maestro değil. 4 haftadan beri takımın başında ve 3. mağlubiyetini aldı. Galatasaray'ın çok daha üstün olması gerekiyor, çok çok daha pozisyon üretmesi gerekiyor. Pas hataları çok fazlaydı. Rakibe cesaret veriyorsun, onlar da üstüne gelmeye çalışıyorlar.

"ÇOK ACELECİYDİ"

Galatasaray ikinci yarıda da çok aceleciydi, set oyununa dönmesi gerekirken acele etti, top kayıpları oldu. Top kayıpları hücum olarak geri dönüyor. Aslına bakarsanız Göztepe'ye çok da pozisyon vermedi. Bu Göztepe'ye karşı çok çok rahat pozisyon üretmesi gerekiyordu.

"MARSİLYA MAÇINDA İŞ ZOR"

2-1'den sonra Cicaldau'nun bir pozisyonu vardı, 3-1 yapsa çok çok daha farklı olurdu. 2-1 her zaman riskli bir skordur. Marsilya maçı öncesinde özellikle güveni vermiş değiller. Oyun değil de skora bakmak gerekiyor şu aşamada. 3 puan oyuncular için önemli olacak. Bu futbolla Marsilya maçında işleri gerçekten zor olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.