Hava Durumu

Mucize Doktor final yaptı! Taner Ölmez'in vedası duygulandırdı

Otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'nın hayatını anlatan Mucize Doktor, dün akşam 64. bölümüyle ekrana veda etti. Dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez de sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yaparak "Seni çok sevdim çocuk. Sen de sevdin, sevildin, büyüdün. Ve artık kanatlanıp uçma vakti geldi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mucize Doktor final yaptı! Taner Ölmez'in vedası duygulandırdı

Başrollerini Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Serkan Keskin, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut'un paylaştığı Mucize Doktor dizisi, dün akşam final bölümüyle son kez ekrana geldi. The Good Doctor uyarlaması olarak Türkiye'de çevrilen dizi, çok sayıda ülkenin televizyon kanallarında da yayınlamıştı.

MUTLU SONLA FİNAL YAPTILAR

Mucize Doktor'un final bölümünde Ali Vefa ile sevgilisi Nazlı sonunda evlendi. Hatta Ali Vefa ve Nazlı bebeklerini kucaklarını aldı.

"KELİMELERLE İFADE EDEMEYECEĞİM DENEYİMLER YAŞADIK"

Dizide Doktor Ali Vefa'yı canlandıran ve başarılı oyunculuk performansıyla alkış toplayan Taner Ölmez, sosyal medya hesabından final bölümü öncesi duygusal bir veda paylaşımı yaptı. Ölmez paylaşımında "Kelimelerle ifade edemeyeceğimiz bir deneyim yaşadık Ali. Seni çok sevdim çocuk. Sen de sevdin, sevildin, büyüdün. Ve artık kanatlanıp uçma vakti geldi. Yapımda emeği geçen herkesi ve bizi büyük bir tutkuyla takip eden sizlere sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

ONUR TUNA'YA ÖZEL VEDA

Taner Ölmez, dizideki rol arkadaşı Onur Tuna ile çektirdiği fotoğrafları da paylaştı. Ölmez'in paylaşımına yorum yapan Onur Tuna ise "Gardaş" yazarak kalp emojisi koydu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.