Hava Durumu

Müge Anlı: Aleyna Çakır'ın ölümünde bir bir gariplik var

Aleyna Çakır'ın ölüm sebebi belli olunca Müge Anlı'dan açıklama gecikmedi. Müge Anlı Aleyna Çakır'ın ölüm sebebi sonrası hissettiklerini canlı yayında anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müge Anlı: Aleyna Çakır'ın ölümünde bir bir gariplik var

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümü soruşturması kapsamında Adli Tıp Kurumundan istenen rapor savcılığa ulaştı. Raporda Esen'in otopsisinde dış muayenesinde ası dışında vücudunda tespit edilen belirtilerin ölüm meydana getirecek nitelikte olmadığı, iç muayenesinde kafatasında kırık, kafa içi kanama, iç kanama, beyin doku harabiyeti, iç organ ve büyük damar yaralanmasına rastlanılmadığı ifade edildi. Bu konular dikkate alındığında Esen'in ası dışında travmatik tesirle öldüğünün tıbbi delilleri bulunmadığı belirtildi.

"BİR GARİPLİK VAR"

Uzun süre Aleyna Çakır'ı gündeme getiren Anlı hislerini böyle anlattıktan sonra sözlerine şöyle devam etti:

"Bu olayda birçok kişi bildiğini anlattı ama daha sonra yaşananlardan sonra o insanlar yok oldu. Telefonlarını değiştirdiler. Burada anlatılanların ne kadarı dosyada. Benim elimdeki ifadeler ne kadar nerelerde çok merak ediyorum. Adli tip raporunda annenin ve arkadaşlarının söylediği yüzdeki çöküklük nerede? Tek soru soruyorum... Bir gariplik var yani... Demek ki birileri doğru söylemiyor. DNA örneği var sperm örneği var. Ümitcan'a da sesleniyorum. O gece sen gitmedinse kim gitti? Onu söyle..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.