Hava Durumu

Muhafazakar politikacıdan genelev testi

Hristiyan Demokrat Partili (CDU) politikacı Tobias Unger'in, eşi Sandy ile birlikte Almanya'nın Köln kentinde bir genelevi test etmesi şaşkınlık yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 20:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 20:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muhafazakar politikacıdan genelev testi

CDU Leichlingen eski İl Başkanı Tobias Unger, 11 yıllık eşi CDU Gençlik Kolları Yardım Komisyonu eski üyesi Sandy ile birlikte RTL2 kanalının çekimleri için kamera karşısına geçti. Çekimler Almanya'nın en büyük genel evi olan Köln'deki Pascha'da yapıldı.

RTL2 televizyonunda “Der grosse Bordell-Check: Köln Freudenhaus XXL” adlı programda Tobias Unger üstünü çıkararak, hemşire kostümü giyen eşine tansiyonunu ölçtürdü. CDU'lu politikacı daha sonra üstünü çıkaran eşi Sandy ile kameraların karşısında sevişti.

TEPKİLERE NEDEN OLDU

Bu sahneler siyasi ortamda ve sosyal medyada tepkilere neden oldu. Sosyal Demokrat Parti Gençlik Kolları Yardım Komisyonu Başkanı Christiane Bornmann, “Bu akıllıca bir davranış değil. Programın içeriği gençler açısından uygunsuz” dedi.

Federal Milletvekili Wolfgang Bosbach'ın (CDU) seçim kampanyasının sorumlusu da olan Tobias Unger ise tepkilere şu yanıtı verdi: “Bu belgeselden ötürü utanç duymuyoruz. Kamera karşısında ilişkiye girmedik. Aksine bir genelevin perde arkasında olup bitenleri görmek eğlenceli bir tecrübe oldu.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.