Hava Durumu

Muharrem İnce'ye, TBMM'deki oylamada şok!

TBMM'deki son oylamada Memleket Partisi vekillerinin tercihi damga vurdu. Daha önce "Cumhur İttifakı'nda yer almayacağız" sözlerine yer veren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin iki vekili, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yetki veren oylamada "Evet" oyu kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muharrem İnce'ye, TBMM'deki oylamada şok!

Geçtiğimiz günlerde Bartın'da birtakım ziyaretlerde bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, burada olası ittifak durumlarını değerlendirmişti.

CUMHUR İTTİFAKI'NDA OLMAYACAKLARINI SÖYLEMİŞTİ

İnce, seçimlerde ittifak olursa Memleket Partisi'nin hangi tarafta yer alacağına ilişkin sorusunu, "Cumhur İttifakı'nda olmayacağımız kesin" ifadeleriyle yanıtlamıştı.

İKİ VEKİL "EVET" OYU VERDİ

Ancak İnce'nin bu açıklamalarından sonra dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tütün ürünleri ve araçların ÖTV'lerini üç katına kadar artırma yetkisinin verildiği TBMM'deki oylamada, Memleket Partisi'nden iki vekil "Evet" oyu kullandı.

GÖZLER VEKİLLERE ÇEVRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilen bu yetkiye Memleket Partisi'nden iki vekilin "Evet" oyu kullanması dikkat çekerken; gözler partinin TBMM'de bulunan 3 vekili olan Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'e çevrildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.