Hava Durumu

Münferit Kartallar, Kdz. Ereğli'de şampiyonluğu kutladı

Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ın Kdz.Ereğli'deki taraftarları, teknelerle açılarak meşalelerle takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Münferit Kartallar, Kdz. Ereğli'de şampiyonluğu kutladı

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta taraftarlar şampiyonluk kutlamalarına devam ediyor. Siyah beyazlıların şampiyon olması sonrasında toplum sağlığını ön planda tuttukları için sadece şehrin içinde yer alan reklam panolarına yaptırdıkları afişlerle kutlama yapan Münferit Kartallar grubu yapmış oldukları açıklamada normalleşme sonrasında kutlamalara kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtmişti.

Bu planlama çerçevesinde İstanbul'da yapılan 'Beşiktaş Donanması' adlı kutlamanın bir benzerini de şehrimizde gerçekleştiren Münferit Kartallar grubu etkinlik öncesinde yüreğinde Beşiktaş sevgisi olan, çıkar göz etmeden 'TEK AŞK BEŞİKTAŞK' diyen tüm Beşiktaşlılara ve gruplara çağrı yapmıştı.

Yapılan çağrı sonrasında gerçekleştirilen etkinliğe Münferit Kartallar grubunun yanı sıra Beşiktaş Kdz. Ereğli Derneği üyeleri de katılarak bu coşkuya ortak oldular. Münferit Kartallar grubu yapmış oldukları etkinlikte normalleşme ile birlikte ortaya çıkan yeni düzenlemelere dikkat edildiğini belirtirken, önümüzdeki yıllarda yapılacak şampiyonluk kutlamalarının çok daha görkemli geçeceğine inandıklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.