Hava Durumu

Müslüm Gürses'in 'kayıp kızı' iddialarına aile avukatından yanıt

Geçtiğimiz günlerde arabesk müziğin efsanesi hakkında kayıp bir kızı olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Gündemde bomba etkisi yaratan iddia sonrası konuşan ailenin avukatı, "Müslüm Gürses'in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müslüm Gürses'in 'kayıp kızı' iddialarına aile avukatından yanıt

Arabesk müziğin efsanesi Müslüm Gürses hakkında geçtiğimiz günlerde kayıp bir kızı olduğu iddiası ortaya atılmış, magazin gündemi bir anda bu iddia ile çalkalanmıştı.

"İDDİALARIN HİÇBİR DAYANAĞI YOKTUR"

Bomba etkisi yaratan iddianın ardından Müslüm Gürses ve eşi Muhterem Nur'un ailesinin avukatı Onur Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. İddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Şahin, "Müslüm Gürses'in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur. Gürses'in vefatı üzerine tüm mirası, tek yasal mirasçısı merhum Muhterem Nur'a kalmıştır. Anılan miras, yayılan söylentilerin aksine, yüklü maddi değeri olan malvarlığı olmayıp, seslendirdiği şarkılar, fotoğraflar, adı ve geride bıraktığı manevi yönü ağır anılarıdır." dedi.

İKİ YASAL MİRASÇI BULUNUYOR

Muhterem Nur'un vefatının ardından Müslüm Gürses'in bıraktığı mirasın, Nur'un torunları olan iki yasal temsilciye kaldığını söyleyen Onur Şahin, "Anılan iki mirasçı haricinde, herhangi bir mirasçı, yasal hak sahibi bulunmadığı gibi, bu yönde iddiası olan üçüncü kişi dahi yoktur." diye konuştu. Avukat ayrıca, Gürses ve Nur'un reklam aracı olarak kullanılmaya çalışılmasına izin vermeyeceklerini belirterek, tüm yasal hakları kullanacaklarını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.