Hava Durumu

Mustafa Er ekibini topluyor

Bursaspor'da ekibiyle birlikte üç yıllık anlaşma sağlayan teknik direktör Mustafa Er ve yardımcısı Pablo Martin Batalla bugün tatilden dönecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er ekibini topluyor

Yarın ekibiyle bir araya gelecek genç teknik adam yeni sezonun planlamasını yapacak.

BUGÜN BURSA'DA OLACAK

Bursaspor'da yeni sezon için geri sayım bugünden itibaren başlıyor. Göreve gelen yeni yönetimle yaptığı görüşmede 3 yıllık anlaşma sağlayan teknik direktör Mustafa Er bu toplantının sonrasında ailesiyle birlikte çıktığı tatilden bugün dönecek. Mustafa Er'in dışında yardımcı antrenör Pablo Martin Batalla da tatilini bitirecek ve bugün Bursa'da olacak. Mustafa Er öncelikle ekibiyle toplanarak yeni sezonun planlamasını yapacak. Mustafa Er'in ekibiyle yapacağı sezon planlama toplantısı yarın gerçekleşecek.

YURTDIŞI KAMPI İPTAL EDİLDİ

Bu toplantıda kamp programı ve yeni sezonun kadrosu ele alınacak, ihtiyaçlar belirlenecek. Kampın iki etapta yapılması öngörülüyor. Ağırlıklı yerler Afyon ve Bolu olarak değerlendiriliyor. Alternatifler arasında yer alan yurtdışı kampı pandemi şartlarından dolayı iptal edildi. Mustafa Er'in yönetim kuruluyla transfer tahtasının durumu hakkında da bir görüşme yapması bekleniyor. Buradan çıkacak sonuca göre transferde belirlenen oyuncuların durumu da toplantıda ele alınacak konu başlıkları arasında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.