Hava Durumu

Mustafa Er tribünde tek başına

Bolu Atatürk Stadı'nda son düdüğün çalınmasının ardından Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er tribünde oturduğu yere çöktü kaldı. Herkesin stadı terk etmesine aldırış etmeyen genç çalıştırıcı uzun bir süre sonra tribünü terk etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er tribünde tek başına

Spor Toto TFF 1. Lig'in 25. haftasında Beybiliç Boluspor'a 2-1 mağlup olan Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er büyük bir üzüntü yaşadı. Geçtiğimiz hafta oynanan Akhisarspor maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle kulübeye giremeyen genç teknik adam maçı tribünden takip etti. İlk yarıda çok kenar yönetimine ve oyuncularına fazla müdahale etmeyen Mustafa Er, devre arasında da soyunma odasına girmedi ve tribünde oyundan memnun olmadığını dile getirdi. Bursaspor'un yediği ilk golden sonra ise genç çalıştırıcı adeta küplere bindi.

KENAR YÖNETİMİNE KIZDI

Dakikalar 73'ü gösterdiğinde Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er tribündeki yerinden fırladı. Genç teknik adam kulübede olan antrenör arkadaşlarına, "Murat takip etsinler. Her şeyi ben mi söyleyeceğim buradan" derken, oyuncularına ise, "Hadi artık istekli oynayın. Maça kendinizi yüzde yüz verin" dedi. Mustafa Er maçın 2-1 bitmesinin ardından ise adeta tribünde yıkıldı kaldı. Bütün herkesin stadı terk etmesine aldırış etmeyen genç teknik adam uzun süre tribünde tek başına otururak derin düşüncelere daldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.