Hava Durumu

Necati Şahin'den Altepe'ye sürpriz ziyaret

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, partili yönetici ve ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Recep Altepe`yi ziyaret etti. Necati Şahin, `Seçimlerden sonra birbirimizin yüzümüze bakamayacak tarzda bir hareket içerisinde olmayacağız, olmamalıyız diye düşünüyorum.` dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2014 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2014 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr

CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, CHP Osmangazi Belediyesi başkan adayı Erkan Aydın, CHP Yıldırım Belediyesi başkan adayı Ramazan Altunöz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe`yi ziyaret etti.
 
CHP`li heyetin nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altepe, ``Seçim dönemlerinde değişik şehirlerde değişik olaylar yaşanıyor ama Allah’a şükür Bursa’da herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Bursa, en güzel ortamda seçimi gerçekleştiriyor, sınavı en iyi şekilde verdi. Güzel bir demokratik bir platform oluştu. Bu yıl da seçimin centilmence şenlik havasında geçeceğine inanıyorum. Sonunda halkımız karar verecek. 30 Mart akşamı sandıklar açıldığı zaman herkes halkımızın iradesine saygı gösterecek ve Türkiye’de de bu en güzel şekilde gerçekleşiyor. Herkesin amacı, en güzel şekilde kentimize hizmet etmek. Bu konuda biz yola çıkıp, cesaret eden tüm adaylarımızı tebrik ediyoruz.`` diye konuştu.
 
CHP`li heyetin yeni stadın yapılmasıyla birlikte Atatürk Stadı`nın geleceğine dair soruları üzerine konuşan Başkan Altepe şunları söyledi: ``Mevcut stadın yerine alışveriş merkezi yapılmasını öngören imar değişikliğini biz iptal ettik. Bursa`yı ilgilendiren önemli projelerde seçim sonrası karar verilecek. Mevcut stadın yerine şehrin ihtiyacı olan meydan düşünüyoruz."
 
CHP İl Başkanı Metin Çelik de seçim öncesi tüm siyasi partileri ve adayları ziyaret ettiklerini söyledi.
 
30 Mart yerel seçimlere 82 gün kaldığına işaret eden CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Necati Şahin ise seçim propaganda döneminde nezaketin elden bırakılmaması gerektiğine dikkat çekti.
 
Başkan Altepe`ye, ``Sizin tanınırlık oranı çok yüksek olduğu için çok çalışmanıza gerek yok. Ama bizim çok çalışmamız lazım. Gece seher vaktine kadar çalışıyoruz." diyen Necati Şahin, seçimlere kadar aynı tempoyla sürdüreceklerini kaydetti.
 
Şahin şöyle devam etti: "Özellikle bizler, siyasal kültürü biliyoruz. Cemiyet hayatını da biliyoruz. Seçimlerimiz bir karnaval havasında olmasını en büyük temennimiz. Düzenli bir seçim geçirmemiz için tüm siyasi partilerin azami hassasiyet göstermesini istiyoruz. Biz CHP olarak gösteriyoruz. Nihayetinde bu kentte ölmeye karar vermişiz. Bu kentte öleceğiz. Yarın seçimlerden sonra birbirimizin yüzümüze bakamayacak tarzda bir hareket içerisinde olmayacağız, olmamalıyız diye düşünüyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.