Hava Durumu

Netanyahu'dan, Erdoğan hakkında çok ağır sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'devlet terörü' estirmekle suçladığı İsrail Başbakanı Bünyamin Netanyahu sosyal medya hesabından yine Türk ordusu ve Erdoğan için çok ağır sözler sarf etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2018 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2018 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Netanyahu'dan, Erdoğan hakkında çok ağır sözler!

Erdoğan için 'İsrail'e takmış Yahudi düşmanı diktatör' diyen Netanyahu, "O (Erdoğan), Kürt köylerinde kadın ve çocukları öldüren ordudan ve maalesef her geçen gün daha fazla diktatörlük çizgileri kazanan devletten farklı olarak ahlaklı ordu ve gerçek demokrasinin ne olduğunu iyi biliyor" diye konuştu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İsrail Başbakanı Bünyamin Netanyahu, "Yahudi düşmanı Erdoğan tarafından her gün trolling'e maruz kalıyorum" diye konuştu.

Netanyahu, daha önceki sözlerine benzer cümleler kullandı ve yine Türk ordusuna saldırdı. Netanyahu, "O (Erdoğan), Kürt köylerinde kadın ve çocukları öldüren ordudan ve maalesef her geçen gün daha fazla diktatörlük çizgileri kazanan devletten farklı olarak ahlaklı ordu ve gerçek demokrasinin ne olduğunu iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

"İSRAİL'İ TAKINTI YAPMIŞ DURUMDA"

Netanyahu ayrıca, Erdoğan'a yönelik "İsrail'i takıntı yapmış durumda. Ancak burada bir gelişme var. Erdoğan eskiden bana her iki saatte bir saldırırken, şimdi her 6 saatte bir saldırıyor" itamlarında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.