Hava Durumu

Netflix'te 'Ne izlesem?' derdi ortadan kalktı

Netflix binlerce farklı içeriğe ev sahipliği yapıyor olsa da Google'da "Netflix dizi tavsiyeleri, Netflix film tavsiyeleri" gibi kelimelerin sıkça aratılıyor. Bunun nedeni ise kelimelerden de anlaşılabileceği üzere insanların ne izleyeceğini bilmemesi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2020 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2020 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Netflix'te 'Ne izlesem?' derdi ortadan kalktı

Zaman kaybetmeden kaliteli dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenlerin işini kolaylaştıracak bir özelliğin duyurusu gerçekleştirildi. Netflix Top 10 veya diğer adıyla Netflix En İyi 10 listesi kullanıma sunuldu.

Netflix en iyi 10 listesi kullanıma sunuldu

Adından da anlaşılabileceği üzere bu listede en popüler 10 içerik yer alacak. Ülke bazında her gün güncellenecek listede kullanıcıların izlediği içeriklerde göz önünde bulundurularak değişiklikler yapılacak. Bu liste kategorilere ayrılmış durumda. Örnek vermek gerekirse: filmler ve TV şovları için ayrı bir liste olacak. Bu sayede en popüler içerikleri görerek istediğinizi hemen izleyebileceksiniz.

Platformda yayınlanan popüler içerikler geçmişte ön plana çıkarılmış olsa da, ilk kez başlıklar bu şekilde sıralanıyor. Geçtiğimiz bahardan bu yana konuşulan bu özellik İngiltere ve Meksika'da test ediliyordu. Artık tüm dünya genelinde kullanıma sunulmaya hazır olduğu açıklandı.

Netflix tarafından yapılan açıklamada "Harika bir film veya TV şovu izlediğinizde, onu aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşırsınız veya iş yerinde konuşursunuz. Böylece diğer insanlar da keyfini çıkarabilirler. Bu liste çok daha hızlı ve kolay bir şekilde izleyecek bir şeyler bulmamıza yardımcı oluyor." ifadeleri kullanıldı. Bu listenin tüm ülkelerde aktif hale gelmesi biraz zaman alabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.