Hava Durumu

Neymar'a gün doğdu! Peşinden koştuğu Türk model sevgilisinden ayrıldı

Neymar ile oynadığı reklam filmiyle adını duyuran Türk model Elif Aksu, 5 aydır aşk yaşadığı Avusturyalı milyoner Kevin Reichard'dan ayrıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2018 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Neymar'a gün doğdu! Peşinden koştuğu Türk model sevgilisinden ayrıldı

Türk model Elif Aksu, İngiliz formula pilotı James Rossiter ile yollarını ayırdıktan sonra gönlünü Avusturyalı iş adamı, Kevin Reichard'a kaptırmıştı. Ağustos ayından bu yana birliktelik yaşayan çiftin yolları ayrıldı.

KÜVET POZLARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Elif Aksu yaptığı açıklamada, "Evet, ayrıldığımız doğru" dedi. Çiftin, Elif Aksu'nun yoğun iş seyahatlerinden dolayı ayrıldığı öne sürüldü. Türk model bu iddiayı doğruladı ve ayrılık nedeniyle ilgili olarak ise, "Uzun mesafeler" açıklamasını yaptı. İkili son olarak küvet pozlarıyla gündeme gelmişti.

ELİF AKSU KİMDİR?

Türkiye, model Elif Aksu'yu geçtiğimiz yıl Ibiza'da tatil yaptığı sırada karıştığı bir kazayla tanıdı. Uyuşturucu kullandıktan sonra sevgilisinin yaklaşık 600 bin dolar değerindeki Ferrari'si ile kaza yaptı. Sonrasında ise özel jetle adadan kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı. Hem uyuşturucudan hem de ehliyetsiz araba kullanmaktan tutuklandı. Fakat kefaletle serbest bırakıldı. Erkek arkadaşı ise Elif'in mahkemeye dahi çıkarılmasını beklemeden uçağına atlayıp Londra'ya kaçtı. Filmleri aratmayan olay İspanyol, İngiliz basınının yanısıra Türkiye gündeminde de geniş yer buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.