Hava Durumu

Nihat Tazearslan: Selçuk İnan ile görüşmemiz oldu!

TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Hatayspor, Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan ile görüştü! Kulüp başkanı Nihat Tazearslan, Hatay'da doğan futbolcuyu istediklerini ancak kesin bir şey olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nihat Tazearslan: Selçuk İnan ile görüşmemiz oldu!

Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor'da başkan Nihat Tazearslan, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Tazearslan, Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi bitecek tecrübeli futbolcu Selçuk İnan ile görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Nihat Tazearslan yaptığı açıklamada, "Selçuk İnan ile görüşmemiz oldu. Ama herhalde kendisi Galatasaray'da devam edecek. Şu an için net bir durum yok ama istiyoruz. Memleketimizin çocuğu; Karaağaçlı, Arsuzlu. İstemedik değil ama henüz netleşmedi. Sanırım Galatasaray'da devam edecek. En son aldığım bilgi bu. Görüştük, istedik. Bize gelmeyi düşünüp düşünmediğini sorduk. 1-2 hafta oldu. Ama Galatasaray'da devam edecek diye biliyorum" ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki Selçuk İnan, Galatasaray ile 5'er kez Süper Lig ve Türkiye Süper Kupası şampiyonlukları yaşarken, 4 kere de Türkiye Kupası'nı havaya kaldırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.