Hava Durumu

O hırsız kıskıvrak yakalandı!

İstanbul Esenyurt'ta bir iş yerinin girişinde bulunan eşyaları çalan şüpheli emniyet ekiplerince kısa sürede yakalanırken, şüphelinin hırsızlık, yaralama ve cinsel taciz suçlarından arandığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2020 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2020 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O hırsız kıskıvrak yakalandı!

Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki bir iş yerinin önüne 10 Şubat günü akşam saatlerinde gelen bir şüpheli cep telefonuyla konuşuyor gibi davranarak çevrede kimsenin olmadığını bir anda iş yerinin önündeki 2 oyun konsolu, 2 battaniye ve yorgan setini çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayının ardından iş yeri çalışanları emniyete ihbarda bulundu.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin daha öncede benzer suçlara karışan Cem Ş.(28) olduğunu belirledi. Şüpheli 16 Şubat günü Esenyurt Saadetdere Mahallesinde emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren emniyet ekipleri, şüphelinin 11 Şubat günü Esenyurt Namık Kemal Mahallesinde yapılan iki farklı hırsızlık olayının da faili olduğunu belirledi.

Şüpheli Cem Ş.'nin 2 kere cezaevinden izinli çıktıktan sonra firar ettiği belirlenirken, 2 ayrı hırsızlık ve taciz suçundan arandığı tespit edildi. Şüphelinin 1 yıl 4 ayda kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenilirken, Avcılar Mustafa Kemal Paşa'daki bir yaralama ve cinsel taciz olayının da faili olduğu belirlendi.

Yakalanan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.