Hava Durumu

Onlar Bursa'nın 'Vefa'lı öğretmenleri!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 250 kadar öğretmen bu kez okullarda değil sahalarda yaşlılar için ter döküyor. Sosyal Vefa Destek gurubu bünyesinde yaşlı vatandaşlara ulaşan gönüllü öğretmenler onlara destek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2020 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2020 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onlar Bursa'nın 'Vefa'lı öğretmenleri!

HABER | Merve ÖZDEMİR

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 250 kadar eğitimci Sosyal Vefa Destek gurubu bünyesinde gönüllü olarak Coronavirüs sürücüyle birilikte harekete geçerek sahada çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı'ndan gönderilen maske ve kolonyaları dağıtmak için harakete geçen yaklaşık 250 kadar eğitimci Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran'ın öncülüğünde hareket ederek kolonya ve maskeleri bugün de 60 yaş üstü vatandaşlara dağıttı. Bunların yanı eğitimciler evinden çıkamayan vatandaşların maaş ve ikramiyelerini , Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki bin TL'lik yardım paralarını da dağıtmaya devam ediyor.

Bu süreçte gönüllü olarak görev almaktan son derece memnun olduklarını ifade eden eğitimciler her gün saha ziyaretlerini sürdürmeye devam edeceklerini ve yaşlıların dualarını almaktan da son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.