Hava Durumu

Onların derdi, money money

Başbakan Erdoğan, kürtaj isteyenleri "benim bedenim diyenler feminist" diye eleştirirken, "Kimsenin cenin öldürme hakkı yok" dedi. Başbakan sezaryenle doğum yapılması konusunda çıkış yapanlara da "Sezaryenin de amacı başka... Money money. Daha fazla para kazanıyorlar" diye sert çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2012 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2012 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onların derdi, money money
Başbakan Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da partisinin il kongresindeki konuşmasında BDP ve CHP’ye yüklendi, kürtaj ve sezaryen konularında ise yapılan eleştirilere sert çıktı. Erdoğan, 'Benim bedenim, benim kararım' tepkisine "Feminist kesim bunun propagandasını yapıyor" diyerek yanıt verdi. BDP'nin bölgenin CHP'si olmaya çalıştığını belirten Erdoğan, "CHP kurultay yaparak BDP ile birleşsin" dedi. Erdoğan, CHP'ye terör paketiyle ilgili randevu verdiğini açıkladı.


KÜRTAJ OYUNUNU BOZACAĞIZ

Son zamanlardaki başlık, kürtaj ve sezaryen olayı. Burada iki yaklaşım tarzı var. Diyorlar ki, bu vücut benimdir, tercih hakkımı kullanırım. Bunun daha çok feminist kesim propagandasını yapıyor. Bunun yanında yaşam hakkı var. Biz yaşam hakkından hareket ediyoruz. Bir vücutta cenin öldürüldüğünde ha yaşam halinde öldürülen ha orada. Bizim için aynıdır. Bunu öldürme hakkına kimse sahip değil. Bu tür olaylar insan sağlığını tehdit eden yollardır, bu oyunu da bozacağız. Niye kadın demiyorsunuz da anne diyorsunuz? Bu kesimin mantığı bu. Evet biz anne diyoruz. Annenin ayaklarının altı öpülür. Gerekli adımı atacağız. Sezaryen olayı bu ülkede nüfusu dondurmaya yönelik bir adımdır. Sezaryenle doğum yaptık, bir-iki çocuk olabiliyor. Böyle bir yaklaşım tarzı. Dert başka, dert money. Daha rahat doğum yapıyormuş, hayır. Oralarda daha iyi para götürüyorlar bundan. Biz bunun çalışmasını yaptık. Özel hastanede yüzde 90'a kadar sezaryenle doğum var. Türkiye ortalaması yüzde 50. Biz bu adımı da atacağız."


Randevu verdim, gelsinler görüşelim

Terör örgütü ve uzantısı malum parti BDP bu coğrafyanın CHP'si olmak için elinden geleni yaptı. BDP ve CHP bu ülkeye ve bölgeye hiçbir şey kazandırma niyetinde değil. CHP bir kurultay daha yapıp BDP ile birleşsin. İkisi de özlerine dönsün. Şimdi CHP 10 maddeyle meseleyi çözeceğini söylüyor. Randevu verdim, gelsinler görüşelim. Siz daha önce neredeydiniz? CHP Genel Başkanı önce Güneydoğu illerini öğrensin. Haritaya baksın, Mersin'in nerede olduğunu öğrensin. İmam Hz. Ali yerine büyük İslam düşünürü diyenle hangi yola çıkılır?


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.