Hava Durumu

Onur Atasayar veda maçına çıkacak

Onur Atasayar'ın Bursaspor'daki 4,5 sezonluk serüveni bu hafta sona erecek. Sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki futbolcu son kez Yeşil Beyazlı formayla sahaya çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2021 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2021 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onur Atasayar veda maçına çıkacak

Bursaspor'a 2016-17 sezonunun devre arasında Ankaragücü'nden transfer edilen Onur Atasayar, Keçiörengücü maçıyla birlikte Yeşil Beyazlı formaya veda edecek.

SON SEZON YILDIZI PARLADI

Sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki futbolcu kariyerinde son kez Bursaspor formasıyla çimlere ayak basacak. Onur Atasayar geride kalan 4,5 sezon içinde son dönemde adından söz ettirdi. Süper Lig'de oynanılan dönemde ağırlıklı olarak alternatifler arasında yer alan tecrübeli krampon bu sezon kendini buldu.

KAPTANLIĞA KADAR YÜKSELDİ

Sezon başında sözleşme sıkıntısı yaşayan ve bu nedenle ilk maçlarda forma giyemeyen Onur Atasayar Mustafa Er'in en güvendiği isimler arasında yer aldı. Yakalandığı hastalığa rağmen ligde 27, kupada da 3 maçta görev alan Onur toplam 3 gol 5 asistle kariyerinin en parlak dönemine ulaştı. 26 yaşındaki futbolcu Bursaspor'da görev yaptığı 4,5 sezonda 57'si ilk 11'de başlamak üzere toplam 69 maça çıktı ve 5 kez rakip fileleri sarstı. Onur bu sezon kaptanlar arasında da yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.