Hava Durumu

Organize sanayi sitesinde büyük yangın

Organize Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangınlar ekipler müdahale ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Organize sanayi sitesinde büyük yangın

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan bir havacılık firmasına ait fabrikada yangın çıktı.

OSB 8'inci Cadde'de bulunan Alp Havacılık'a ait fabrikada, saat 14.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Anadolu Üniversitesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Emniyet Müdürlüğü'ne ait TOMA'dan da su sıkılarak alevlerin söndürülmesine çalışıldı. Bölgeye 112 Acil ambulansları sevk edildi. Fabrika içindeki kimyasal tüpelerin patlama tehlikesine karşı çevre yollar araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığı, Alp Havacılık Fabrikası'nda çıkan yangınla ilgili bir açıklama yaptı.

Eskişehir'de, Organize Sanayi Bölgesi 8'inci caddeki fabrikada çıkan yangın büyük paniğe sebep oldu. Bir çok itfaiye ekibi tarafından yangın söndürme çalışmaları yoğun şekilde devam ettiği sırada Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından son durum ile alakalı bir açıklama yapıldı. Meydana gelen yangında ölü ve yaralının olmadığı belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:
"Bugün Alp Havacılıkta oksijen tüplerinin patlaması sonucu meydana gelen yangın EOSB itfaiye biriminin tüm ekipleri ile anında müdahalesi yapılmış ve kontrol altına alınmıştır. Yangında ölü ve yaralı olmaması sevindiricidir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.