Hava Durumu

Orhangazi Belediyesi'nde Neşet Çağlayan görevi devraldı

Orhangazi’nin önceki dönem Belediye Başkanı İsmail Tartar, görevini AK Parti adayı Neşet Çağlayan’a devretti. Çağlayan’ı çiçekle karşılayan Tartar, bunun bir nöbet işi olduğunu ifade ederek, kendisine başarılar diledi. Tartar’a teşekkür çiçeği veren Çağlayan ise, 5 yıldır birlikte görev yaptıklarını, bundan sonra da Tartar’ın tecrübelerinden faydalanacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2014 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2014 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi Belediyesi'nde Neşet Çağlayan görevi devraldı

Orhangazi Belediyesi tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Seçimin galibi Neşet Çağlayan, Milletvekili İsmail Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve beraberindeki heyeti, İsmail Tartar ve DP İlçe Başkanı Adnan Kara başkanlık katı girişinde karşıladı. Devir teslim töreni başkanlık makamında yapıldı.

Tartar, seçimlerin demokrasinin güzel yanı olduğunu söyleyerek, “Bu işler nöbet işi. Hepimiz ilçemiz için 5 yıldır birlikte çalıştık. Ben beş yıl görev yaptım. En iyisini en doğrusunu yapmaya çalıştık. İnşallah Allah bundan sonra mahcup etmez. Başarılar diliyorum. Sonuçta bu ilçede birlikte yaşıyoruz, Allah ömür verdikçe de birlikte yaşayacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Seçimlerin bir demokrasi yarışı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise, “Bu işin asla ve asla kaybedeni yok. Kim kazanırsa kazansın, kazanan Orhangazi olacaktı. Böyle nasip oldu. 5 yıldır başkanımızla beraber meclis üyesi olarak çalıştık. Keyifle çalıştık. Kendisinin tecrübelerinden faydalanacağız. Çünkü ne yaparsak bu ilçe için yapmış olacağız.. Orhangazi halkı adına sayın başkanımıza 5 yıldır Orhangazi için yaptıklarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Seçimlerin Orhangazi’miz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Çağlayan ve beraberindekiler, İsmail Tartar’a belediye binası çıkışına kadar eşlik etti. Dışarıda bekleyen yüzlerce AK Partili, Tartar’ı alkışlarla uğurladı.
Devir teslim töreni ve konuşmalardan sonra Orhangazi Belediyesi’ndeki yeni dönem dualarla başladı. Çağlayan ve ekibi, belediye girişinde saatlerce tebrikleri kabul etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.