Hava Durumu

Osmangazi meclisinde gaz maskeli protesto

Osmangazi Belediyesi’nin haziran ayı meclis toplantısında, CHP meclis üyeleri gaz maskesi takarak Gezi Parkı olaylarını protesto etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2013 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2013 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi meclisinde gaz maskeli protesto

Gezi Parkı’nda yaşanan eylemlere destek veren Osmangazi Belediyesi CHP meclis üyeleri haziran ayı meclis toplantısına gaz maskesi takarak katıldı. CHP Grup Sözcüsü Osman Ayradilli, diğer meclis üyelerinin Miraç Kandili’ni kutlayarak başladığı konuşmasına, Bakara Suresi’nden örnekler vererek devam ederken, “Kuran-ı Kerim’in 256’ncı Ayeti’nde “İslam’da zorlama yoktur” denilmektedir.  Ama bakıldığında AK Parti iktidarında durum tam tersine işlemektedir. Bazı insanlar çıkıp vatandaşları yüzde 50-yüzde 50 diye bölerek maç yaptırmaya çalışıyor. Ama biz yüzde 100’üz” diye konuştu.

“ANLAM VEREMİYORUM”

Eski Merinos Lojmanları’nın bulunduğu bölgeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılaşma için izin vermediğini hatırlatan Ayradilli, “Nasıl olur da zamanında bunu savunan bir zihniyet şimdi böyle bir yere alışveriş merkezleri, oteller kurmaya çalışır anlam veremiyorum.

Osmangazi Belediyesi’ne ise, Nilüfer Çayı’nın kendi sınırları içerisindeki bölümünün pis olmasından dolayı suç duyurusunda bulunacağız. Bunun dışında Paşa Çiftliği’ndeki 191 bin metre karelik arazinin 47 bin TL’ye satılması ise bambaşka bir fiyaskodur. İLBANK gibi bir devlet kurumu nasıl bu duruma alet olabilir?” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.