Hava Durumu

Osmanlı’nın emanetisiniz

Büyükşehir Belediyesi’nin Büyükorhan Belediyesi için yaptırdığı hizmet binası açıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, “Dağ ilçeleri Osmanlı’nın emaneti” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2012 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2012 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmanlı’nın emanetisiniz

Büyükşehir Belediyesi tarafından dağ ilçelerinden Büyükorhan için yaptırılan çok amaçlı belediye hizmet binası törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dağ ilçelerini ecdadın birer emaneti olarak gördüklerini belirterek, “Ecdadımızın yüce hatırasına saygı duyarak, Yörük-Türkmen kültürünü ayağa kaldırmak, dağ bölgelerini görülmedik hizmetlere kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

EN ALT KAT DÜĞÜN SALONU

Büyükorhan Kaymakamı Leven Yetgin ve AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törende konuşan Büyükorhan Belediye Başkanı Selami Selçuk, destekleri için Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Belediye hizmet binasının özelliklerinden bahseden Büyükorhan Belediye Başkanı Selami Selçuk Türkmen, 3 katlı olarak 912 metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulan ve çatı katına da sahip olan binanın en alt katının düğün salonu olarak ayrıldığını söyledi.

‘BUGÜN EN MUTLU GÜNÜM’

Büyükorhan'ın özellikle son 3 yılda aldığı hizmetlerde Büyükşehir Belediyesi'nin büyük desteğini gördüklerini vurgulayan Başkan Türkmen, “Bugün benim en mutlu günüm. Ülke genelinde yaşanan değişim ve gelişim artık Büyükorhan'a da yansıyor. Bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı; Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve ekibine, halkım ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sayın başkan ve ekibi, şimdiye kadar hep yanımızda oldular ve ellerinden gelen her türlü desteği verdiler. Allah razı olsun” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BÜYÜK DESTEK

Törende konuşan Büyükorhan Kaymakamı Levent Yetgin ise, göreve geldiği 3 yıldan bu yana dağ ilçelerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklendiğine şahit olduğunu söyledi. Göreve başladığında belli başlı bulunan sıkıntıların Büyükşehir ve ilçe belediyesi tarafından halk-devlet kaynaşmasıyla bir bir çözüldüğünü, yapılan belediye hizmet binasının da başta düğün salonu olmak üzere ilçenin birçok ihtiyacını ortadan kaldırdığını belirten Kaymakam Yetgin, “Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelere nazaran dağ bölgeleri için adeta pozitif ayrımcılık yapıyor” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.